Nový druh receptů – recepty z kolejní kuchyňky
27.03.2014 13:39
Ještě jednou všechny zdravím z Německa a rovnou vám představuji nový typ receptů, který se teď bude objevovat na mém blogu. Jak již název článku napovídá, nepůjde o úplně klasické recepty, ale o jídla, která se snadno (i nesnadno) dají připravit na kolejní kuchyňce. K tomuto nápadu mě...
První gastronomické dojmy z Mainzu
09.03.2014 19:49
Zdravím všechny z Mainzu! Jak jsem slíbila, pokračuji i nadále v psaní svého blogu, dnes to bude jen něco málo na úvod a předem se omlouvám, že obsah nebude čistě jen o gastronomii :)
V Mainzu jsem zatím strávila jen necelé tři dny, ale už teď jsem z něj naprosto nadšená. Starému...
Ze zkouškového přes Nový Zéland až na Erasmus…
30.01.2014 13:32
Dnešní článek nebude tolik o gastronomii, jako spíš o mých budoucích plánech. Jak jsem již poznamenala na facebooku, bez újmy na duševním zdraví jsem se úspěšně prokousala zkouškovým obdobím a normálně by mě čekalo zasloužené volno až do nového semestru. Letos mi ale náhoda i výsledky mojí snahy...
Nový Julius Meinl v Praze a mé osobní poděkování…
29.12.2013 09:49
Tak tu zase máme konec roku a stejně jako spousta dalších si v hlavě přehrávám uplynulých dvanáct měsíců a přemýšlím i o těch následujících… Nejdřív bych se ale ráda trochu rozepsala o nové pobočce sítě obchodů Julius Meinl.
Zdroj:...
Cukrářský kurz
20.11.2013 11:59
Loni k Vánocům jsem od maminky dostala překvapení v podobě dvou voucherů na libovolný kurz v cukrárně Saint Tropez, a protože jsem již oba poukazy vyčerpala a z kurzů jsem byla nadšená, byla by škoda se o nich nerozepsat. Nejdřív ale něco málo o cukrárně…
O Saint Tropez jsem se...