mary.ko@seznam.cz

Recepty

Můžete je jíst samotné, s pečivem, těstovinami, rýží, zkrátka s čímkoliv co máte rádi. Ingredience: 500 g mletého masa, 1 vejce, 400 g mrkve, 1 větší cibule, kousek zázvoru, 300 g rajčatového pyré, 1 konzerva krájených rajčat, 1 lžíce krupicového cukru, 1 lžička drceného kmínu, olivový olej,...
I když samotný koláč je vynikající, nejvíce nás na receptu dostaly dýňové hranolky. Ingredience: 3 vejce, 1 kelímek ricotty, 200 g mraženého listového špenátu, 2 jarní cibulky, 80 g bazalkového pesta, 750 g dýně hokkaidó, 120 g sušených rajčat, 1 balení listové těsta Postup:  Špenát rozmrazte,...
Jednoduché a dobré, navíc z nich můžete udělat jak dietní, tak vydatnou večeři. Ingredience: 4 vepřové kotlety, 2 větší cibule, 75 ml bílého vína, 1 lžíce hrubozrnné hořčice, 150 ml smetany ke šlehání, olivový olej, sůl, pepř Postup: Kotlety naklepeme, z obou stran osolíme a opepříme....
<< 38 | 39 | 40 | 41 | 42 >>

Články

Už dlouho jsem nenapsala nějaké doporučení nebo recenzi na podnik a to jsme jich v posledních pár měsících prošli opravdu požehnaně. Nechci se ovšem nijak rozvláčně a dlouze rozepisovat, neb každý má jiné chutě a hodnocení může být někdy velmi individuální, tedy pojďme rovnou na to :) Mr....

Pobaltská gastronomie

07.04.2019 11:40
Už to bude skoro rok, co jsme během květnových svátků navštívili pobaltské republiky a jako obvykle mi přesně tak dlouhou dobu trvalo, než jsem sepsala všechny své gastronomické zážitky z tohoto výletu... Na druhou stranu se říká lepší pozdě, než nikdy a v mém případě není lepší způsob,...
V Praze rostou v posledních letech bistra jako houby po dešti, a tak není divu, že na ně narazíte již téměř v každé části Prahy včetně Žižkova. Tady konkrétně vznikl podnik s názvem „Croq'n'Roll Bistro“ a jak již název napovídá, jde o království kroket. Rozhodně ovšem zapomeňte...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>