mary.ko@seznam.cz

Recepty

Můžete je podávat jako přílohu nebo je sníst jen tak samotné. Ingredience: 1 kg gnocchi, 2 stroužky česneku, svazek pažitky, svazek petrželky, 4 lžíce piniových oříšků, 4 lžíce strouhaného parmezánu, 1 biocitron, olivový olej (cca 8 lžic), sůl, pepř Postup: Pažitku i petrželku nakrájíme nadrobno....
Jeho chuť se nedá popsat slovy, prostě musíte ochutnat! Ingredience: 250 g sušených švestek, 70 ml rumu, 50 g másla, 20 g kakaa, 100 g čokolády na vaření, 170 g krupicového cukru, 4 bílky, 80 g hladké mouky, 1 lžička mleté skořice Postup: Švestky rozpůlíme a namočíme je alespoň na půl hodiny do...

Vydatná snídaně

19.03.2013 10:53
Není nad to si o víkendu pospat a pak si dát v posteli tuhle vydatnou snídani… Ingredience: 5 vajec, několik plátků slaniny, máslo, chléb, sůl, pepř Postup: Rozpálíme pánev a na ní nasucho opražíme ze všech stran plátky slaniny. Vyjmeme na talíře, do pánve vložíme větší kousek másla a necháme...
<< 46 | 47 | 48 | 49 | 50 >>

Články

Už dlouho jsem nenapsala nějaké doporučení nebo recenzi na podnik a to jsme jich v posledních pár měsících prošli opravdu požehnaně. Nechci se ovšem nijak rozvláčně a dlouze rozepisovat, neb každý má jiné chutě a hodnocení může být někdy velmi individuální, tedy pojďme rovnou na to :) Mr....

Pobaltská gastronomie

07.04.2019 11:40
Už to bude skoro rok, co jsme během květnových svátků navštívili pobaltské republiky a jako obvykle mi přesně tak dlouhou dobu trvalo, než jsem sepsala všechny své gastronomické zážitky z tohoto výletu... Na druhou stranu se říká lepší pozdě, než nikdy a v mém případě není lepší způsob,...
V Praze rostou v posledních letech bistra jako houby po dešti, a tak není divu, že na ně narazíte již téměř v každé části Prahy včetně Žižkova. Tady konkrétně vznikl podnik s názvem „Croq'n'Roll Bistro“ a jak již název napovídá, jde o království kroket. Rozhodně ovšem zapomeňte...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>