mary.ko@seznam.cz

Recepty

Zasytí a nepřecpou, ideální lehká večeře. Ingredience: 1 plechovka tuňáka, 225 g majonézy, 1 lžíce kaparů, 1 lžička nastrouhané citronové kůry, 1 lžíce nasekaného kopru, 2 lžíce nasekané petrželky, toustový chléb, mladý špenát, svazek ředkviček Na zálivku: 2 lžíce olivového oleje, 1 lžíce...
Vepřová panenka je samo o sobě výborná, a když ji zkombinujete se sušeným ovocem, nemůžete se trefit vedle. Ingredience: 1 kg vepřové panenky, sušené švestky, 10 – 15 dkg anglické slaniny, olivový olej, sůl, pepř, tymián Postup: Panenky omyjeme a očistíme. Tenkým a ostrým nožem uděláme uprostřed...

Palačinkový dort

18.02.2013 15:57
Dort je trochu náročnější na čas, ale můžu vám zaručit, že výsledek je naprosto ohromující… Nic pro dietáře! Ingredience: 3 vejce, 600 ml mléka, sůl, 300 g polohrubé mouky, olej na smažení, nutela, 3 velké pribináčky, 6 banánů Postup: Vejce vyklepneme do mísy, přidáme mléko a prošleháme. Dále...
<< 47 | 48 | 49 | 50 | 51 >>

Články

Už dlouho jsem nenapsala nějaké doporučení nebo recenzi na podnik a to jsme jich v posledních pár měsících prošli opravdu požehnaně. Nechci se ovšem nijak rozvláčně a dlouze rozepisovat, neb každý má jiné chutě a hodnocení může být někdy velmi individuální, tedy pojďme rovnou na to :) Mr....

Pobaltská gastronomie

07.04.2019 11:40
Už to bude skoro rok, co jsme během květnových svátků navštívili pobaltské republiky a jako obvykle mi přesně tak dlouhou dobu trvalo, než jsem sepsala všechny své gastronomické zážitky z tohoto výletu... Na druhou stranu se říká lepší pozdě, než nikdy a v mém případě není lepší způsob,...
V Praze rostou v posledních letech bistra jako houby po dešti, a tak není divu, že na ně narazíte již téměř v každé části Prahy včetně Žižkova. Tady konkrétně vznikl podnik s názvem „Croq'n'Roll Bistro“ a jak již název napovídá, jde o království kroket. Rozhodně ovšem zapomeňte...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>