Limetkovo-zázvorový losos se zeleninou
17.09.2015 07:15
Losos trochu netradičně.
Ingredience: 2 filety z lososa, balení klíčků, 20 dkg zelených fazolek, 2 lžíce rostlinného oleje
Na marinádu: 2 limety, 2 cm kousek zázvoru, 2 stroužky česneku, 3 lžičky sójové omáčky, 2 lžíce rýžového octa
Postup: Nejprve si připravíme marinádu – vymačkáme šťávu...
Parikovo-rajčatový krém s tzatziki
01.09.2015 17:06
Zeleninové polévky a krémy jsou moje oblíbené, za prvé proto, že jsou velmi jednoduché a za druhé z toho důvodu, že je můžete podávat teplé i studené.
Ingredience: 2 červené papriky, 2 rajčata, 1 cibule, 500 ml – 1 litr zeleninového vývaru, sůl, pepř, olivový olej
Na tzatziki: 1 větší salátová...
Grilovaný hermelín s cherry rajčátky a fazolkami
19.08.2015 07:33
Perfektní jako lehký oběd nebo večeře.Ingredience: 2 hermelíny Pepa na grill, 20 dkg fazolek, 2 hrsti cherry rajčátek, olivový olej, libovolná směs sušeného kořeníPostup: V misce promícháme olivový olej (2-4 lžíce) s kořením (já použila směs červeného, černého a zeleného drceného...