Papriková rýže s krevetami
20.01.2013 12:18
Zkrátka vynikající!
Ingredience: 250 g rýže na rizoto, 12 – 16 velkých krevet, 100 g zelených fazolek, 1 velká červená paprika, 1 velká cibule, 100 g salámu chorizo, 1 l drůbežího vývaru, 200 ml suchého bílého vína 2 stroužky česneku, olivový olej, šafrán, mletá sladká paprika
Postup: Do horkého...
Tuňákové placičky
13.01.2013 16:52
Většinu surovin máte doma po ruce a výsledek je výborný...
Ingredience: 600 g brambor (varný typ C), 100 g másla, 2 konzervy tuňáka (po 185 g), 4 jarní cibulky, 1 lžíce kaparů, 1 vejce, 2 lžíce citronové šťávy, hladká mouka, olej, sůl, pepř
Postup: Brambory oloupeme a nakrájené na kostky je uvaříme...
Steak z tuňáka s fazolkami a cibulovou salsou
03.01.2013 13:25
Kdo neochutnal čerstvý steak z tuňáka, neví jak výborná může být ryba!
Ingredience: 2 steaky z tuňáka, 1 lžíce kaparů, 1 lžíce nasekaného čerstvého oregana, 1 malá červená cibule, 2 lžičky červeného vinného octa, 2 lžíce olivového oleje, 200 g zelených fazolek, sůl
Postup:...
Pórková polévka
28.12.2012 10:43
Jak se dá v zimě nejlépe zahřát? Přece polévkou!
Ingredience: 1 větší pórek, máslo, 1,5 - 2 litry zeleninového vývaru
Na nočky: 1 vejce, 30 g strouhaného eidamu, 50 g hrubé mouky, špetka muškátového oříšku, 1 lžička nasekané pažitky
Postup: Pórek očistíme – okrájíme zvadlé listy a...
Kokosové kostky
16.12.2012 13:57
Do tohoto cukroví jsme se s přítelem zamilovali… Není jako ostatní druhy, připomíná spíše lehkou a vláčnou buchtu a tak po něm nejste hned přeslazení.
Ingredience: 7 bílků, 160 g krupicového cukru, 160 g polohrubé mouky, 80 g másla, tmavá čokoládová poleva, kokos na obalení
Postup:...